Tuesday, 29 May 2012

tips senaman badan dan fikiran

Hey yo! sal sume entry ak ni tips2 ni??
ko ingt ko pro sngt ke ke nk bg tips kat orang??
btw ape slh nye lau kite bkongsi ape yg kite tahu..kan???
tips yg ak nk kasi kat korang nih simple jer iaitu,TIPS SENAMAN BADAN & FIKIRAN...






1# BERANIKAN diri untuk menegur or mngeluarkan perkataan hello,hai kepade org yg jarang korang tegur..

2#BUKA laman web yg anda tak pernah tengok,example laman web alam sekitar

3#SEKALI-SEKALA cuba tonton video lawak kerana ketawa adalah senaman untuk AWET MUDA..ahaks!

4#CUBA duduk diam tanpa radio and televisyen selame lima minit tapi ingat,jangan pulak korang pergi tido dlm mase tempoh 5 minit tu..

5#SEKALI-SEKALA boleh menari mngikut irama yg anda cuba such as lagu rancak atau samba..

6#BERJALAN sekitar taman perumahan selama sejam..

7#BERLARI and naik  turun tangge di rumah..

8#BERBASIKAL di kawasan perumahan atau di gimnasium..
i'm just an ordinary girl

No comments:

Post a Comment